Ny bog på gaden: MÅLMAND

Den 14. juli udkommer jeg med en ny bog om min store passion: Fodbold. Bogen handler mere specifikt om målmandsspillet og har den ret rammende titel MÅLMAND.

Det har været en ret underholdende og interessant proces at skrive bogen, for jeg har altid været fascineret af målmandsspillet og de typer, der vælger at blive målmænd. Undervejs har jeg talt med syv markante danske målmænd: Thomas Sørensen, Lars Høgh, Jakob Busk, Jeppe Højbjerg, Jakob Haugaard, Frederik Rønnow og Michael Stensgaard. Jeg sætter pris på, at de ville stille op, og jeg værdsætter den ærlighed og åbenhed, de har vist i vores samtaler om det forunderlige spil.

Jeg er stolt og glad for det endelige resultat, jeg glæder mig til, at bogen rammer gaden og jeg ser med spænding frem til responsen fra læserne.

Læs mere om bogen i forlagets pressemeddelse herunder:

Pressemeddelelse_Målmand

Bogen udkommer 14. juli på BYENS Forlag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s