Mirakelmageren

RMN omslagDen 3. november udkom bogen ‘Mirakelmageren’ om den danske fodboldtræner Richard Møller Nielsen.

Bogen er en biografi, der fortæller om hele Richard Møller Nielsens liv – fra vugge til grav.

Historien om Richard Møller Nielsen er fortællingen om et fynsk bøgetræ, der blev træner ved et tilfælde, og endte med at blive kåret til ´Verdens Bedste Fodboldtræner´.
Som fodboldspiller mødte han op i OB i et par træsko, og endte som stor profil på klubholdet såvel som på landsholdet. Som landstræner blev han udsat for hån og kritik, erobrede fodbold-Europa og endte som en populær og folkelig skikkelse. Gennem samtaler med med- og modspillere, venner og fjender og kolleger kommer vi tæt på Richard Møller Nielsen i den første bog, der er skrevet om den mest succesrige landstræner, Danmark nogensinde har haft.

Pr. 1. december 2017 er der solgt cirka 6.000 eksemplarer af bogen.

Bogen er kåret til Årets Sportsbog 2015 af foreningen Danske Sportsjournalister.

“Mirakelmageren gør noget så fornemt som at formidle nye elementer til en historie, der ellers er fortalt og genfortalt mange gange før. Også de næste 100 år frem i tiden vil Richard Møller Nielsen være en væsentlig del af den danske idrætshistorie, og derfor er denne bog en vigtig fortælling. Det skinner igennem indholdet, at der ligger et solidt stykke researcharbejde bag bogen, og så er den velskrevet.”
– Fra prisuddelingen.

 

Lektørudtalelse:

“Flot fodboldbiografi som kommer godt rundt omkring hele det fænomen som Ricardo positivt var og er i manges bevidsthed. Bogen favner interessant og med stor kvalitet alle aspekter af Ricardos liv, også det paradoks, at han ofte uretfærdigt var mere anerkendt i den store verden end i lille Danmark”

Bogen kan bestilles hos Turbine Forlaget.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s