Nye eventyr

Luiz Felipe Scolari var Chelsea-manager, Thomas Gravesen var på banen til et indendørsstævne i Vejle og Kasper Schmeichels agent såede tvivl om det realistiske i et klubskifte fra den danske Manchester City-reserve.

Det var en bred vifte af nyheder, jeg sendte ud på tipsbladet.dk, da jeg for otte år siden skrev mine første artikler i Tipsbladet-regi. Snart skriver jeg de sidste i denne omgang. For når transfervinduet lukker den 31. januar, stopper jeg som fastansat journalist på tipsbladet.dk.

Det sker helt frivilligt og uden noget drama. Jeg har selv valgt det, fordi min familie og jeg flytter til Fyn, hvor jeg i marts begynder en tilværelse som freelance-journalist.

Der ligger mange overvejelser bag mit valg, men det er min plan, at jeg stadig skal have en masse at gøre med fodboldverdenen, og jeg har flere projekter og ideer på tegnebrættet. Podcasts, blogs, bøger, artikler, tv-formater, foredrag og flere andre ting er i spil – noget af det er allerede i støbeskeen. Mere om det, når tiden er inde.

Jeg er med andre ord klar til nye eventyr efter fem år som fastansat journalist, og jeg ser frem til at prøve mig af andre steder. Det er også muligt, at jeg bevarer en tilknytning til min nuværende arbejdsplads i en eller anden form. Som en fodboldspiller kunne have sagt: Jeg er i dialog med flere forskellige, og vi må se, hvad der sker – jeg er åben for det meste. Til gengæld har jeg ingen agent, så er der en interesseret mediechef derude et sted, kan mine kontaktoplysninger findes her på siden.

Jeg glæder mig til alt det nye, men det er også med blødende hjerte, at jeg snart siger farvel til et medie, som jeg har været med til at præge de seneste mange år. I tidens løb har jeg været studentermedhjælper, praktikant og freelancer for både print- og web-delen, og siden 2012 har jeg været fastansat journalist på tipsbladet.dk. Jeg har skrevet over 10.000 artikler, og snart er det slut. Det er vemodigt.

For det har været nogle fede år, og jeg er stolt over, at vi på tipsbladet.dk i løbet af det seneste år har oplevet stor fremgang på læsertal, og at flere og flere fodboldnørder besøger os hver eneste dag. Heldigvis er der en uge endnu, og jeg glæder mig til at slutte af med en spændende transfer-deadline-day, hvor det er nogle andres jobskifter end mit eget, det handler om.

Længere ude i horisonten venter nye udfordringer. Det bliver spændende. Jeg glæder mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s