Hansen, hype og handling

Det nye år er startet med en sand Poul Hansen-effekt i OB. Der har således været mere skriveri og hype om OB end alle andre klubber i den seneste uge. Og det har vel at mærke været positiv hype. I mine øjne skyldes det ene og alene Poul Hansens ankomst i Ådalen.

Der er blevet rygtet målmænd til Ådalen i en lind strøm, der er blevet ansat en velrennomeret scout og der er blevet snakket om en masse spillere på vej den ene eller anden vej i den fynske klub. Der bliver snakket OB som sjældent før, og det handler ikke om trænerfyringer, dårlig stemning eller trætte spillere. Det er fremadrettet snak – oftest med en positiv vinkel.

Det er Poul Hansens fortjeneste, for han har sat dagsordenen med en åben og imødekommende stil, og det må være en fornøjelse for journalisterne, at OB endelige har en sportsdirektør, der er til at få fat i. Det var ikke altid tilfældet med Kim Brink. Og så svarer Poul Hansen på spørgsmålene. Man kan ikke finde mange artikler, hvor han siger “ingen kommentarer”. Det kan der ikke siges nok positivt om.

Nyt blod
Nu skal de mange fine ord følges op af handling. Godt nok har Poul Hansen gang på gang snakket om et stille transfervindue, men det er mig en gåde, hvis OB ikke allerede nu forsøger at hente noget nyt blod ind. Er det spin, når Poul Hansen siger, at man ikke regner med særlig megen aktivitet?

Det kan man håbe, for midt i den positive hype må man ikke glemme det sløje efterår. Selvom en vinterpause gør godt, vil det uden indkøb stadig være de samme spillere, der er til rådighed, når græsset bliver grønt til foråret. Kan de løfte OB op på de europæiske pladser i foråret, når de ikke kunne i efteråret? Det vil tiden vise.

Et transfervindue er til for at handle i
Indtil da tillader mig at påstå, at det er en nødvendighed at få nogle nye folk ind. Alene det at Chris Sørensen og Djiby Fall er fortid i klubben, må være nok til at indse, at det i det mindste er nødvendigt med nogle erstatninger. Det skal blive interessant at følge de næste uger.

Ord gør det ikke alene. Transfervinduet er åbent, og det er det vel fordi, der skal handles?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s