Fredagsbombe #2: Svaret er Jes…

Det væltede ind med vanvittige fodboldnyheder fredag. Om aftenen var der lortelodtrækning til EM, men først på dagen var der endnu større ramaskrig på Facebook, Twitter og diverse debatfora: Jes Dorph afløser Peter Schmeichel som vært på Viasats Champions League-programmer!

Mange har sagt: “nej, nej, nej”, og jeg kommer da også til at savne Peter Schmeichel, men det er først og fremmest en fornøjelse, at det rent faktisk er en journalist, der skal være vært på et fodboldprogram.

Endelig en journalist
Der har indsneget sig en irriterende tendens i dansk TV ved at ansætte tidligere fodboldspillere til at stille spørgsmål og lege TV-værter. Det kan godt være, at Michael Gravgaard var god til hovedstød, men nogen født TV-vært er han altså ikke.

Så valget af Jes Dorph er spændende og friskt – og det hæver forhåbentligt det journalistiske og troværdige niveau efter en tid med Schmeichel som ankermand i et studie, hvor tre kammerater sludrede fodbold. Og fik grineflip engang i mellem.

Vil han savne Nyhederne?
Hvor længe Jes Dorph bliver på kanalen, er spændende, for han har tidligere prøvet kræfter med anden end hardcore news, hvorefter han har vendt tilbage til nyhedsskuden efter kort tid som millionær- eller morgenvært.

Under alle omstændigheder vil jeg stadig glæde mig til at se fodbold på TV3+.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s