Den flinke mand fra Ulkebøl er et friskt valg

Poul Hansen! Det var med en vis portion overraskelse, at man torsdag læste nyheden om, at OB’s nye sportsdirektør er den tidligere AB-assistenttræner fra Ulkebøl. Det er et spændende og interessant valg i mine øjne, men kun én ting kan bedømme, om han bliver en succes: Resultaterne. Og dem kender vi først i 2012, dels i maj måned, dels i december.

Indtil da kan man kun gisne og spekulere i, om Hansen er det rigtige valg. At OB har brugt 14 måneder på at finde den rette afløser for en kapacitet som Kim Brink er ikke en sensation, og netop grundigheden kan tolkes som en blåstempling af Poul Hansen. Man har ikke bare taget den første, der har budt sig til, men vendt mange sten for at finde frem til en ny, stærk mand.

Friskhed og erfaring
Poul Hansen har erfaringen, evnerne og netværket til at gøre en forskel. Kritikerne vil mene, at manden er blevet rusten efter otte år væk fra Superligaen, men måske er det netop friske øjne, der er brug for i OB’s situation.

I det mindste er det forfriskende, at det ikke er endnu en tidligere klubmand, der bliver hevet ind. En ny mand fører nyt med sig. Og det har OB brug for.

Sejre er nødvendige inden jul
De fleste havde afskrevet Poul Hansen som en topmand i Superligatoppen, og det kan være en af årsagerne til, at ansættelsen af Hansen er blevet lunkent modtaget visse steder. Der er blevet stillet spørgsmålstegn ved Poul Hansens hårdhed, men uanset hvad, så har manden altså for bare 14 dage siden udtalt sig kritisk mod OB. Og han har næppe sagt ja til et job, hvor han bare skal være nikkedukke. Selvom han virker som en flink mand.

Tilbage står, at OB har fem nye skæbnekampe inden jul og vinterpause. Point og sejre er totalt nødvendigt, medmindre at julestemningen skal ødelægges helt og aldeles.

One thought on “Den flinke mand fra Ulkebøl er et friskt valg

  1. Jeg glæder mig til at se hvad han kan udrette. Hans udmelding om et offensiv spil koncept glæder mig og giver mig og andre fans for den skyld, et positivt håb om at han er den rette mand.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s