Fem skæbnekampe på 16 dage

Landskamppausen er forbi, og for OB venter nu en periode med masser af arbejde i horisonten. Det hele startede i Aarhus i søndags, og de kommende 16 dage kan meget vel få stor betydning for OB’s skæbne i både Superligaen og Europa.

Fra 20. oktober til 6. november spiller OB således fem svære skæbnekampe: Twente hjemme, AaB ude, FCK hjemme, Twente ude og Brøndby hjemme.

Pisket til pæn pointhøst
Alle hypersvære kampe, hvor OB nærmest er pisket til en pæn pointhøst. I Europa skal OB i hvert fald gerne have to-tre point mod Twente, og det bliver interessant at følge fynboerne på den største scene, hvor man oftest klarer sig bedst.

Det er i hvert fald set før, at flere spillere får vinger, når der serveres store menuer for jakkesættene på Europas bonede gulve, mens det til tider har knebet på de mere simple scener i den jyske muld.

Skæbneuger i Superligaen
Men det er netop i Superligaen, at OB lige nu har allermest brug for point og stærke præstationer. Nullerten i Aarhus var forventelig, fordi OB lige nu skal konsolidere defensiven og undgå bommerter og blundere. Den mission blev fuldført fint på det fine stadion nær Marselisborg Slot.

Nu venter så nogle lige så alvorlige udfordringer mod AaB, Brøndby og FCK. Selvom alle tre hold tabte i weekenden, så bliver det svært for OB, der gerne skal bruge minimum seks point i de kampe. Gerne flere.

For det er tæt i toppen, og der skal ikke meget til, før afstanden til FC Midtjylland på andenpladsen pludselig bliver for lang. Det er i disse uger, at vi for alvor får et praj om OB’s skæbne i denne sæson: Bliver det en sæson i toppen eller i midten?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s