Et let valg

Valgaften. Det er noget med stemmer, flæsk og TV. Men i aften er det også andre ting på spil. For midt i valgcirkusset er der et par fodboldkampe, der er druknet fuldstændigt.

Der er Europa League i aften, og både FCK og OB skal i kamp. For mig er det ikke et svært valg: Jeg skal se fodbold, for det er vigtige kampe for både FCK og OB i aften. Det bliver i øvrigt interessant at se, hvor mange (eller få) tilskuere, FCK kan trække mod Ukraines femtebedste hold. Jeg gætter på et godt stykke under 10.000.

Gensyn med Fall i Sydpolen
Men hvad med det inde på banen? OB er i disse minutter i gang med at forberede sig til kampen mod Wisla Krakow i det sydlige Polen. Det bliver næppe en let opgave, men OB har vist, at man mestrer kynismens kunst, når det gælder i Europa. OB kan godt tage et point eller tre, selvom Wisla Krakow var syv minutter fra at komme i Champions League-gruppespillet.

Endelig byder OB’s kamp på et spændende gensyn. Baye Djiby Fall er tilbage i OB, og han kunne være en spændende trumf at smide på banen i en hektisk slutfase, hvor man enten skal jagte en scoring eller forsvare en føring. Det skal blive rigtig sjovt at se senegaleseren, der kan tæmme en sofa i aktion igen.

En spændende fodboldaften
For OB’s hold tæller masser af internationale spillere, og modsat holdningen hos visse danske (folke)partier, så er der hverken lukkede døre eller grænser i en fodboldklub. For også på grønsværen nyder man gavn af at kunne tiltrække udenlandsk arbejdskraft fra mere eksotiske egne, og spillere som Utaka, Djemba-Djemba og Djiby Fall kan blive afgørende i OB’s europæiske togt.

OB får det svært i Polen i aften, men med de kedelige kvaliteter som ydmyghed og hårdt arbejde, kan fynboerne godt drille de polske mestre, alt imens der bliver talt stemmer hjemme i Danmark.

Det bliver en spændende fodboldaften.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s