En usexet assasin

Er Hans Henrik Andreasen OB’s bedste spiller? Næppe. Er han OB’s vigtigste spiller? Måske. Er han OB’s mest afgørende spiller? Ja. Det blev understreget igen lørdag aften, hvor han udlignede til 1-1 mod Silkeborg og sendte fynboerne tilbage på rette spor i en kamp, som lignede et nederlag, men blev vendt til sejr.

Det var Hans Henrik Andreasens mål nummer 35 i Superligaen for OB. På fire år. Det er der ikke mange midtbanespillere i Superligaen, der kan gøre efter. Målet mod Silkeborg var endda et typisk Hans Henrik Andreasen-mål, hvor den tømreruddannede vestjyde stod på det rette sted og gled bolden i mål efter noget ping-pong i straffesparksfeltet. Det har han gjort så ofte før.

Det går ad H.H. til
Og det gør Hans Henrik Andreasen til en af de spillere, der har scoret flest afgørende mål for OB. 1-0-målet mod Villarreal for et par uger siden brænder stadig på nethinden, mens europæiske scoringer mod Panathinaikos og Young Boys også huskes.

Derfor er Andreasen stadig en vigtig spiller for OB, selvom han i mange fans’ øjne ikke er den mest sexede spiller. Nuvel, den blonde og lidt blege vestjyde er ikke typen, der dribler tre mand eller tager ti på foden, men han løber solen sort og kommer frem til chancer. Og så er han altid god for en arbejdsindsats, uanset om det er frost og slud på en mudret bane i Herfølge. Det kan visse spillere lære noget af.

Sidste stop: Fyn
Jeg har før rystet på hovedet af H.H., når han har leveret en middelmådig og anonym indsats, men med de mange afgørende scoringer er han svær at undvære for OB. Og netop derfor forlængede fynboerne med Andreasen tilbage i februar, så det nu ser ud til, at den stille dræber slutter karrieren på Fyn.

Det skal OB’s fans være glade for.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s