Fra flødeskum til rugbrød

Nej, OB gik ikke videre i Champions League. Og nej, det er ikke derfor, der har været stille her på bloggen siden kampen i tirsdags. Det skyldes blot anden almen travlhed.

Nu venter der seks interessante kampe i Europa League for fynboerne, og det skal blive interessant, hvordan publikum tager imod den slags kost, når man lige har smagt det søde flødeskum i Champions League.

Hverdag igen
Først venter dog noget endnu mere rugbrøds-agtigt. OB møder SønderjyskE i en kamp, der sætter to streger under, at det atter er hverdag på Fyn. Den opgave kan blive vanskelig nok, og derfor er det nu, at OB skal vise klassen og ikke lade sig hægte af Superligaens toptog.

Midtugens Europa-kampe viste også, at FCK ikke har fordums styrke, hvilket bekræfter OB’s øgede muligheder for at tage det mesterskab, man har sukket efter i 21 år. Derfor er der ikke råd til svipsere som et pointtab mod Haderslev-holdet.

Lang vej til det forjættede land
Hvis alt flasker sig, kan OB blive mestre, og så bliver der rigtig sjovt næste sæson, hvor CL-gruppespillet venter. Men der er lang vej endnu. Og OB er IKKE favoritter i Superligaens topstrid. Men det er de mod SønderjyskE.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s