OB taber til grise helt privat

Fodbolden har trænge kår i Danmark. Det står klart efter at dansk tv har fravalgt at sende OB’s vigtige kvalifikationskamp til Verdens fineste klubturnering, Champions League.

OB spillede som bekendt 1-1 mod Panathinaikos på hjemmebane i Odense, og på tirsdag skal fynboerne så forsøge at skabe en lille sensation mod storklubben i det græske.

DR vælger Hammerslag og grise
Det bliver et drama og garanteret en medrivende kamp i en heksekedel af et stadion, men det får danske fodboldinteresserede ikke lov til at følge. I hvert falk ikke på TV. Ingen danske kanaler viser kampen. Ifølge Fyens Stiftstidende har DR rettighederne, men det tidligere monopol har valgt at prioritere anderledes.

På DR1 kan man således se genudsendelser af programmer som Hammerslag, Kender du typen? og Kronprinsessen, mens man hos lillebror på DR2 disker op med noget så spændende som “Grise – helt privat” og så et eller andet dokumentarprogram.

Ikke plads til fodbold
Det er trist, at der i Danmark ikke er plads til at vise en stor fodboldkamp på en landsdækkende kanal. Det har selvfølgelig udløst kæmpe vrede blandt OB’s fans, hvilket kan læses på klubbens debatforum, hvor der opfordres til at sende klager af sted til DR. Og så spekuleres der i, om der var sket det samme, hvis det var et hold fra hovedstaden (der mens disse linjer skrives, får bank af Horsens), som skulle spille.

Sådan er der så meget. På tirsdag spiller OB en af de vigtigste kampe i klubbens historie. Den skal åbenbart høres i radioen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s