På ferie på det forkerte tidspunk

Der har været stille her i min lille fodboldhule, og det skyldes, at jeg har været på ferie. Storby, sol, strand og masser af gode oplevelser var lige hvad man trængte til. Vidunderligt ganske enkelt.

Men der er et men. Jeg har været på udenlandsferie lige midt i Superligastarten og de indledende kvalifikationsrunder til Champions League. På den måde er jeg gået glip af en hel Superligarunde, heriblandt FCK-OB samt OB’s comeback til Europas fineste turnering – 1-1-kampen mod Panathinaikos.

Sommerferie i Ukraine 2012?
Det er en rookie mistake at lægge sin ferie i fodboldsæsonen, men hvad skal man efterhånden gøre? Der er næsten fodbold året rundt, og næste år bliver det svært at tage nogen steder hen, når der også er EM. En mulighed kunne dog være at feriere i Polen eller Ukraine – mon kæresten går med til det?

Hele efteråret er booket med fodbold på både hverdagsaftener og i weekenderne, så kommer der en stille periode i januar, hvor der kun er Premier League, og så går det løs igen med Champions League, Superliga und so weiter.

Abstinenser og lidt hjemve
Men ferie skal man ikke kimse af, og det var dejligt at være af sted. De værste fodboldabstinenser og Superliga-hjemveen blev heldigvis stillet med et par besøg på nogle af Europas fineste fodboldarenaer samt en hidsig jagt på gratis internet, så de største fodboldnyheder- og rygter ikke gik næsen forbi. Mere om det med stadionerne følger i andre indlæg de kommende dage.

Og som det altid er efter en fantastisk ferie, er det også rart at være tilbage. Og er der en bedre måde at fejre det ved end at se AGF – OB om et par timer?

4 thoughts on “På ferie på det forkerte tidspunk

  1. Folk inviterer i et væk deres kærester på storyferier i Paris og London. Hvad skulle der nu være i vejen med at invitere kæresten på kultur-ferie (sport ér kultur!) til Kiev, Donetsk, Warszawa eller Krakow?
    Go’ sommerferie i 2012 til jer begge 🙂

  2. Henrik: Ja, jeg håber Ditte læser med herinde. Jeg glæder mig allerede til at nyde den ukrainske sol og hænge ud i de polske gader. Og så er det billigt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s