Historisk drama eller græsk tragedie?

I aften træder OB ind på det olympiske stadion i Athen. Alene dét lyder historisk og har et skær af storhed over sig.

Det kan blive en af de helt store kampe i OB’s historie, og hvis det skulle ende med succes, er det en triumf på niveauet lige under det herostratiske mirakel i Madrid. Det kan blive et historisk drama.

Forventningerne er store
Ovenstående linjer afslører en forventningens glæde hos manden bag disse linjer. Og det kan blive svært at leve op til. Men jeg sidder klar ved skærmen, der i aften helt med rette kan kaldes et alter.

For takket være en stor aktion – især på diverse internetmedier – tilbyder DR HD nu kampen i TV til glæde for mange fynske – og danske – fodboldfans. Det er stærkt at fodboldfans stadig kan overbevise og trumfe noget igennem.

En hed aften
Og hvordan går det så? Tja. Det var vist tæt i første kamp, og det bliver svært for OB. Optimisten vil sige, at OB kan hive en uafgjort eller en smal sejr, mens pessimisten (og realisten?) spår OB en vanskelig aften i den græske hede.

Spændende bliver det i hvert fald, og jeg kommer til at sidde på kanten af stolen. Det vil være stort for dansk fodbold med en fynsk triumf. Det bliver et drama. Det kan blive historisk. Og det kan blive en tragedie.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s