Superliga Nedtælling: OB mangler det sidste seje transfertræk

To dage før Superligapremieren er OB’s trup endnu ikke på plads. Fynboerne har tidligere meldt ud, at man mangler at forstærke midtbanen, og selvom Jacob Schoop er kommet til, så bør fynboerne hente en spiller af en vis kaliber, inden transfervinduet lukker ultimo august.

Flere forskellige navne har været i spil, men der er endnu ikke meldt noget ud via de officielle kanaler, alt imens at både AGF og FC København har skrevet kontrakt med et par markante navne i løbet af denne uge. OB har en stærk trup, men der mangler lidt kryderi i form af et stærkt kort til midtbanen og/eller offensiven.

Hvem skal ud? Hvem skal ind?
Meget afhænger af, hvad der ryger den anden vej. Hvis Henrik Toft bliver skibet af sted til en jysk middelklub, skal der gerne en ny mand ind til de forreste pladser – især fordi Morten Skoubo er kommet skidt fra start med småskavanker. Rygterne florerer også om et farvel til Traoré, Djemba-Djemba eller Peter Utaka.

Under alle omstændigheder skal der altså mere nyt blod til OB-truppen, hvis man vil hamle op med FCK og de andre. De når ikke at være klar til sæsonstart, men der skal snart ske noget, for i den nære fremtid venter vigtige kampe i Europa samt i andedammen mod FCK, AGF og Brøndby.

Det er en hård start på sæsonen, og spørgsmålet er, hvor længe OB tør vente.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s