Superliga Nedtælling: Galehuset rører på sig

Der gik ikke engang et døgn fra opfordringen til danske klubber om at gafle Søren Larsen, til den tidligere landsholdsangriber landede i AGF.

De hvi’e ser stærke ud
Alene et velbesøgt pressemøde bekræfter tesen om, at den lange angriber kan skabe en hype om en klub, og det er også værd at tage med.

AGF rører alvorligt på sig, og råder efterhånden over et stærkt og rutineret hold, der tæller en del spillere med international erfaring. De rykker ikke ned igen, og jeg glæder mig i det hele taget til at følge Galehuset igen. Det er altid en fornøjelse.

Larsen kan blive god
Og hvad så med Søren Larsen? Tja, det er efterhånden mange år siden han bragede igennem for Schalke med mål mod Milan og fortsatte målrusen på landsholdet. Skaderne skræmmer, men jeg tror, at han kan blive et hit. Og hvem ved, om landsholdet kan få brug for ham igen i nødens stund?

Larsen har den der mærkelige evne til at stå det rigtige sted, og i samarbejde med Peter Graulund, kan det blive farligt. Hvem skulle tro, at en oprykker kunne have en af ligaens giftigste angreb?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s