Superliga Nedtælling: Den svære balance

I dag bliver der trukket lod til UEFA’s fineste turnering Champions League. Eller i hvert fald til kvalifikationen.

Her er både OB og FC København med i bowlerne, og mens FCK ser ud til at få en rimelig overkommelig vej til det forjættede land, så ser det svært ud for OB.

Svære modstandere i bowlen
Fynboerne kan møde Twente, Standard Liege, Panathinaikos, Benfica eller Dinamo Kiev. Ikke ligefrem modstandere, der bare kan køres over. Og det bliver en balancegang i forhold til, at modstanderen gerne skal trække nogle tilskuere samtidigt med, at man rent faktisk har en mulighed for at gå videre.

Ud fra disse kriterier må Twente næsten være bedste bud. Hollænderne vil selv komme med mange folk til lægterne, og klubben råder trods alt over et par spændende navne i truppen. Og så gør det ikke noget, at hollænderne på grund af katastrofen i Enchede, skal spille hjemmekampe i Gelsenkirchen.

Det vil heller ikke gøre noget at trække Standard Liege, hvor OB må have en 40 procents chance for avancement. Resten af de mulige modstandere må indgyde skræk og rædsel – både sportsligt og tilskuermæssigt.

Vigtige kampe ude og hjemme
Og så skal OB igen til at gå den svære balancegang mellem Superliga og europæisk topbold, så man stiller slagkraftige hold i begge turneringer. Og ikke mister vigtige point. Kravet fra folket er ubønhørligt, og kun sejre gør alle tilfredse.

For hvad er vigtigst: Det europæiske eventyr eller den hjemlige succes?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s