Superliga Nedtælling: Oprustende løver, konkurrenterne tøver

Pape Paté Diouf. Det lyder som en blanding af noget fin leverpostej og så en figur fra Star Wars. Men der er nu tale om F.C. Københavns senegalesiske nyindkøb, der styrker løvernes offensiv.

Diouf kommer med et flot scoringssnit, endda for Norges tophold, og han kan blive et hit i Superligaen på niveau med Dame N’Doye. F.C. København spiller med musklerne og sender dermed et signal om, at man ikke hviler på laurbærrene efter den forgangne kanonsæson.

Stille i OB og Brøndby
Alt i mens er der mere ro på hos konkurrenterne. OB har senest hentet den unge breddespiller Jakob Schoop – en spændende mand, men næppe ham, der sparker guld eller Champions League til Fyn. Der er også stilstand i Brøndby, selvom rygtesmedenes vinde blæser omkring Vestegnen.

Hvis vi skal have spænding i Superligaen næste sæson, skal konkurrenterne vågne op. Økonomien sætter sine grænser, men et markant indkøb eller signing vil skrue op for forventningerne og trække folket på stadion.

Hvad med Søren Larsen?
Senest er den falmede landsholdsspiller Søren Larsen blevet fritstillet. Med hans skadesfrekvens og seneste års (manglende) meritter in mente, må han anses som en lottokupon, men han kan blive en gevinst i Superligaen. Alene i kraft af sit navn, vil han kunne hæve tilskuertallet, samtidigt med at pressen vil kunne glæde sig over hans mere afslappede og friske tilgang til spillet og medierne.

Så opfordringen herfra til de danske topklubber: Sæt i gang.

One thought on “Superliga Nedtælling: Oprustende løver, konkurrenterne tøver

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s