Mens vi venter

Nu er ventetiden snart forbi. Der er 11 dage til Superligastart, og jeg glæder mig som en minearbejder i Chile til fyraften.

Det er over en måned, siden Superligaen gik i sommerhi, men selvom der har været U/21 EM og andet godt bold, så bliver det aldrig rigtig det samme.

Den danske Superliga er den liga, der optager flest danskere, og selvom niveauet til tider er lavere end jævnt, så handler det om følelser, hjerteblod og by- og klubfællesskab.

Så det bliver godt at komme i gang igen, og det bliver spændende at følge den som regel jævnbyrdige liga, der forhåbentlig også kommer til at pirre nerverne i topstriden i kommende sæson.

Jeg vil endnu holde mig fra at komme med bud eller forudsigelser på den kommende sæson, for transfervinduet er endnu ungt. Det kommer til at afgøre meget, og mange fans og fodboldfanatikere følger i disse dage diverse netmedier og fora med intense blikke og adskillige klik.

Så ventetiden er heldigvis ikke lang, men den bliver spændende, for der må snart ske noget på transfermarkedet i det ganske Europa.

Jeg glæder mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s