En trist dag…

Sommeren er over os, solen skinner, det er ferie. Og det er en lidt trist dag.

I dag er den sidste udgave af Tipsbladets tirsdagsudgave, Tipsbladet Update, udkommet. Fremover udkommer Danmarks eneste rigtige fodboldavis kun en gang om ugen.

En nation uden passion
Bevares, det nye Tipsbladet, bliver garanteret endnu bedre, mere eksklusivt og så videre, men det er trist, at der ikke er interesse i Danmark for et fodboldmagasin to gange ugentligt.

Det er endnu et tegn på, at der ikke er nok fodboldnørder i Danmark. Passionen i nationen er på et vågeblus, hvilket man også så ved den netop overståede U/21-EM-slutrunde i Jylland. Der var ikke ligefrem tale om en fodboldfest for folket.

Der bør være plads til Tipsbladet
Nu kan vi så se frem til Tipsbladet hver fredag, og det skal nok blive godt. Der findes ingen andre udgivelser på dansk, der leverer samme mængde af reportager, analyser og fascinerende fortællinger. Derfor har Tipsbladet sin berettigelse.

Der bør simpelt hen være plads til Tipsbladet i et land, der har fostret store fodboldspillere gennem mange, mange år. Der skal være plads til fodboldnørderne. Og de skal have noget at læse i.

Der er trods alt tale om Danmarks eneste rigtige fodboldavis med 63 år på bagen. Lad os håbe, det bliver mange flere.

2 thoughts on “En trist dag…

 1. Jeg er måske ikke helt så trist….fordi….jeg er gammel i gårde…

  Jeg forstod nok aldrig helt, hvorfor Tipsbladet også ville lave en tirsdags-udgave, fordi så meget sker der altså heller ikke i dansk fodbold, som vel er hovedproduktet i avisen. For mig virkede det som om, man ville prøve at konkurrere med dagbladene med fodboldnyheder. Et marked, man aldrig vil kunne vinde i DK. Sætte sig mellem to stole i stedet for at satse på bladets styrke:

  De dybe, spændende, analyserende interviews, reportager m.m, som man gerne vil læse, når man ikke orker flere hurtige, tynde fodboldhistorier på nettet eller i dagbladene.

  Lad os håbe Tipsen overlever….

 2. Tja. Jeg kan godt se, hvad du mener. Og jeg ved, at planen med relanceringen af en enkelt ugentlig omgang Tipsbladet er, at man vil samle kræfterne og styrke bladet. Det glæder jeg mig til.

  Når der så er sagt, mener jeg stadig, at der kan være ræson i at have en midtuge-udgave med fyldige referater/reportager fra weekedendens kampe krydret med et par gode fortællinger/interviews. Det har man flere steder i udlandet. Men det vil nok passe bedst på en mandag, så der er en vis friskhed i reportagerne fra weekendens kampe.

  Sådan bliver det ikke, og så handler det om fredagsudgaven. Som sagt: Jeg glæder mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s