I DBU’s tjeneste i Eriksens baghave

Sommerferie.

Jeg har nydt fornøjelsen af ovenstående i to uger nu, men for de fleste studerende, børn og unge begynder den først nu. Og for mange unge mennesker, er sommerferie lig med DBU’s fodboldskole. Således også for mig.

I den næste uge skal jeg være træner på DBU’s Fodboldskole i Middelfart, byen hvor Christian Eriksen som bekendt kommer fra. Det bliver godt.

DBU bliver beskyldt for mange ting, men fodboldskolen er et genialt tiltag. Ugen med fodbold på skoleskemaet har eksisteret siden 1993, og tusindvis af danske fodboldspillere har lige siden dyrket verdens bedste leg på de årlige sommerskoler. Der er plads til både eksperter og novicer, og det fortæller også historien om, hvorfor fodbold er så populært. Det kan rumme de fleste.

Så derfor glæder jeg mig til en uge med fodbold, fodbold og fodbold i Eriksens baghave.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s