Skoubo kan blive go’

Så skete der igen noget i svingdøren i OB. Morten Skoubo er landet i Ådalen, og OB er dermed blevet tilført rutine, målfarlighed og fysik.

Skoubo-handlen er et lille scoop: Angriberen var udtaget til det seneste A-landshold, han har spillet fast i Æresdivisionen i den forgangne sæson og han har i det hele taget masser af erfaring.

Kun mål kan bruges på Fyn
Det store spørgsmålstegn er så, hvordan han klarer sig i forhold til skader. Historiken giver panderynker, men til midtjydens forsvar må det nævnes, at han har spillet op mod 25 kampe i hver af de seneste to sæsoner. Det ser ud til, at han er over det værste.

I sidste ende er det eneste, der kan overbevise de kritikere, der altid må være, er mål. Morten Skoubo har scoret seks og fem mål i Æresdivisionen i de forgangne to sæsoner, og der skal mere til i Superligaen.

Det kan der også snildt komme, og han har i flere omgange vist klassen i den hjemlige andedam, hvor det er blevet til 42 mål i 91 kamp. Et pænt snit.

Hvad bliver det næste?
Så OB er blevet styrket i offensiven, og spørgsmålet er nu, hvad det næste bliver. Direktør Christensen har lovet flere forstærkninger, og det tyder på, at den næste handel bliver til midtbanen.

Igen skal fynboerne balancere mellem at hente spillere udefra og satse på egne folk, men når der tidligere har været snak om bl.a. Rasmus Lindgren og Mikkel Thygesen, så er det klart, at der utvetydigt satses på en markant forstærkning.

I samme ombæring kunne det ligne et farvel til Eric Djemba-Djemba – og hvad med Peter Utaka? Nordmanden Atle Roar Håland meldes også på vej væk, så der er nok at se til i øjeblikket.

Silly Season er kommet til Fyn.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s