Et fjeld eller en fynbo?

Så kom sommerens første OB-signing. Det norske fjeld Tore Reginussen har underskrevet en tre-årig kontrakt og dermed sikret bredde i den fynske defensiv, der var mere sårbar i foråret end en teenager uden selvtillid.

Daniel Høegh og Anders Møller Christensen var eneste muligheder i midterforsvaret, så det er en tiltrængt, norsk forstærkning, der kommer til klubben. Jonas Troest og Atle Roar Håland har begge døjet med skader i foråret og har tilmed kontraktudløb, når 20011 bliver til 2012. Det ligner en afsked for de to spillere.

Midterforsvaret er på plads
Derfor ser det nu fornuftigt ud i OB’s midterforsvar, der i hvert fald i kommende sæson bør bestå af Tore Reginiussen, Anders Møller Christensen, Daniel Høegh og ungersvenden Oliver Larsen.

Spørgsmålet er så, hvem der kommer til at spille. Det er mest oplagt, at det bliver Reginiussen og Anders Møller Christensen, der begge har rutine og kvalitet til de vigtige kampe i både Superligaen og europæisk regi. Dermed bliver Daniel Høegh umiddelbart sorteper, og det er på den korte bane synd for den unge mand, der gjorde det glimrende i forårssæsonen, hvor han fik et lille gennembrud.

Det fynske dillema
Det er et lille dillemma for OB-ledelsen, der ellers har proklameret, at man vil satse på unge fynboer. Men resultaterne er immervæk det vigtigste, og man lægger næppe op mod to millioner kroner for Reginiussen for at han skal sidde på bænken.

Derfor ligner det en bænkeplads for Høegh, der dog nok skal få sine kampe. Der kommer skader, karantæner und so weiter, og så skal der nok blive brug for den unge knægt. Og han skal nok være klar, når der bliver kaldt på ham. Det viste han i foråret.

One thought on “Et fjeld eller en fynbo?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s