Nu begynder det!

Det er kun små to uger siden, at Superligaen sluttede, så man er næsten ikke nået at blive fodboldliderlig. Alligevel er det vidudnerligt, at der de næste 14 dage er topfodbold på plakaten på dansk grund, hvor U21-EM-slutrunden løber af stabelen på den jyske muld i Viborg, Herning, Aalborg og Aarhus.

Der er meget at glæde sig til og se spændt frem mod. Hvordan går det Danmark? Hvor gode er Spanien? Kan de islandske vulkaner overraske? Og hvad med Schweiz, der råder over en god talentmasse?

Danskerne, jeg glæder mig til at se
Personligt er jeg naturligvis mest interesseret i det danske hold, som jeg synes har mange spændende spillere med. Jeg vil fremhæve dem, jeg glæder mig mest til at se:

Nicki Bille. Målmageren er af mange udråbt som en dark horse til topscorertitlen. Jeg er vild med hans aggressive, målsøgende spillestil. Og jeg er vild med hans attitude på og uden for banen, hvor han er en dejlig åben og umiddelbar type

Nicolai Boilesen. Ajax-kometen er forhåbentligt førstevalg, for man kan se, at der er en grund til, at han sammen med Christian Eriksen er en af de spillere fra 1992-årgangen, der er størst forventninger til.

Nicolai Jørgensen. Kantspilleren fra Leverkusen har allerede vist sit potentiale i nogle af træningskampene, og jeg glæder mig til at se mere fra den offensive dribler.

Fremtiden er her
Det var bare tre spillere, og hertil kommer ‘selvfølgelig’ Christian Eriksen, som vi allerede kender så godt. Men der er også OB’s Bashkim Kadrii, der gjorde et godt indtryk i testkampen mod Tyrkiet forleden samt anfører Andreas Bjelland og flere andre af fremtidens stjerner.

For det er jo det, det hele handler om. Vi skal se talenterne. Vi skal se dem overraske. Vi skal se dem folde sig ud.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s