Live: OB – Twente 1-4: Suveræne hollændere

Mere nyt på dette website: Blogger i dag live fra OB – Twente. Følg med her i løbet af aftenen!

20.41: Kampen er afgjort, og vi har lært at Twente bare er et klassemandskab, som godt kunne vinde Superligaen i suveræn stil. Øv.

20.39: Rurik Gislason bliver skiftet ind for Bashkim Kadrii. Morten Skoubo kommer altså ikke på banen i aften.

20.36: MÅL: OB – Twente 1-4 – målscorer: Luuk de Jong
Kampen er helt lukket nu. Twente er på et helt andet niveau end OB, og det bliver udstillet i en flot aktion, hvor profilen Luuk de Jong afslutter et flot angreb med et mål til 1-4.

20.30: Så kommer Rasmus Falk på banen i stedet for Andreas Johansson. OB jagter en reducering mere. PS: I den anden kamp i gruppe K står der 1-0 til Wisla Krakow mod Fulham. Ikke tosset for OB.

Han kom, han så, han scorede. Alt sammen på et minut: Baye Djiby Fall.

20.25: MÅL –  Twente – OB 1-3 – Målscorer: Djiby Fall
Djiby Fall skulle kun bruge et minut og en boldberøring til at komme på måltavlen. Han har lige reduceret ved at pande et indlæg fra venstre direkte i kassen. Stor jubel.

20.24: Mads Toppel laver en TV-redning. Og så får OB’s fans deres ønske opfyldt. Djiby Fall kommer på banen i stedet for Hans Henrik Andreasen.

20.19: MÅL – Twente – OB 0-3: – Målscorer: Nacer Chadill
Ligesom i første halvleg scorer Twente i køvandet på en stor OB-chance. Mads Toppel halvklarer kun et Twente-skud fra distancen, og så kan indskiftede Nacer Chadill let putte riposten  i mål. Kampen er afgjort, og OB’s problem på målmandsposten er ikke løst.

20.18: God aktion af Peter Utaka, der spiller Bashkim Kadrii helt fri. Den fremadstormende balkandreng får dog ikke scoret.

20.17: OB’s fans vil gerne have Djiby Fall på banen. Der er blevet råbt på senegaleseren flere gange, og senest har fansene forsøgt sig med at synge “Kan Henrik, kan Henrik, kan Henrik skifte ud?”. Der er ikke sket noget endnu.

20.14: Flere kendisser spottet: Den tidligere OB-midtbanemand, Kenneth Møller Pedersen er på pressepladserne som medkommentator for DR Sporten. Ældre fodboldfolk vil huske Kim Ziegler som en hardhitter på OB og AGF’s midtbane i 80’erne. Ziegler er også på plads i dag på den fine tribune. Manden er vistnok ikke i fodboldverdenen længere trods en fortid som både agent og sportsdirektør.

20.12: Er blevet opfordret til en mere vild og blå-hvid dækning. Det er noteret. Vi sniger et stille “kom så OB” ind her.

20.09: Stille start på anden halvleg. Luften er gået lidt af ballonen, nu hvor Twente ligner en sikker vinder. Men hvis OB får scoret inden 80. minut, kan der komme drama i slutfasen. Vi håber for spændingens – og dansk fodbolds – skyld.

Fin forplejning i presserummet. Beklager det skæve billede.

20.00: Anden halvleg er i gang. Det var dejlig varmt i presserummet, hvor forplejningen også var fin. Nu fryser man igen.

19.45: PAUSE – OB – Twente 0-2
Så er første halvleg forbi. Der var spredt piften fra de kræsne fynboer, da spillerne gik fra banen. Der er nu ikke noget at brokke sig over, for Twente er bare et klassehold. En lille forsigtig vurdering: OB får brug for et lille mirakel, hvis de skal have point i aften.

19.42: Djemba-Djemba har fået gult kort. Ellers ikke noget nyt. Twente er stadig gode, men OB kommer da frem til lidt en gang i mellem.

19.37: Efter den seneste scoring er spændingen røget sig en tur. Så kan man i stedet prøve at spotte kendisser. Der er ikke mange af slagsen, men Odense-borgmester Anker Boye er da på plads. Han sidder ved siden af OB’s bestyrelsesformand, Niels Thorborg, der er kendt som mangemillionær samt ejer og stifter af virksomheden L*EASY. PS: Twente har lige haft et nærgående frispark, som Mads Toppel tog sig fint af.

19.30: MÅL: OB – Twente 0-2 – målscorer: Emir Bajrami
Og netop som OB er ved at spille sig ind i kampen, får de kniven af Twente. Efter en vidunderlig dribletur, hvor OB’erne igen var en smule passive, gjorde svenske Emir Bajrami det til 0-2. Det bliver svært for fynboerne nu.

19.29: Så fik OB sin første store chance. Djemba-Djemba og Peter Utaka var pludselig igennem i en god kontra, men Utaka udnyttede ikke frispilningen fra sin gode ven fra Cameroun. Det efterfølgende hjørnespark fik OB ikke noget ud af.

Et lille vue fra pressepladserne.

19.27: Ikke meget nyt at berette. Spillet foregår lige nu omkring midten. Ingen af holdene kommer frem til noget særligt. Der er også blevet mere stille på tribunerne – i begge ender.

19.24: Spillet er i det hele taget blevet flyttet længere væk fra OB’s mål. De sidste par minutter har budt på boldbesiddelse til OB på Twentes banehalvdel.

19.21: Det blev Espen Ruud, der sparkede frisparket fra næsten 30 meter. Det blev dog en fesen afslutning, som sendte bolden på en rulletur forbi målet.

19.20: OB får dog presset spillet lidt op på Twentes banehalvdel, og Chris Sørensen bliver fældet. Frispark til OB fra en fin afstand. Hans Henrik Andreasen?

19.17: Det går stærkt. Twente er rigtig gode, og OB har svært ved at følge med. Ola John fra Twente har lige ramt stolpen. Det er næsten spil til et mål. Mads Toppel får en travl aften.

19.13: MÅL: OB – TWENTE 0-1 – Målscorer: Wout Brama
Så kom der gang i sagerne.  Twente er kommet foran efter et fint opspil, hvor der blev spillet meget korte pasninger på meget små områder. OB’erne stod stille, og så kunne Wout Brama gøre det til 0-1. Twente-fans jubler og synger det gamle nummer “Obla-di-obla-da”, som Beatles blandt andet har indspillet.

19.11: Der er pænt fremmøde på pressepladserne. Op mod 20 hollandske mediefolk har taget turen til lille Odense. Den tidligere Thisted-spiller Jesper Grønkjær er også på plads i pressens tjeneste. Han er medkommentator for TV3Puls.

19.08: Efter en vild start, er Twentes fans faldet en anelse til ro. Så kan man også bedre høre dem der holder med hjemmeholdet. De kæmper for sagen, men er altså i undertal.

19.04: Livlig start på kampen. Twente viser fine ting fremad banen, men OB vil også lege med. Bashkim Kadrii har lige haft en fin dribletur.

19.00. Kampen er i gang. OB angriber ned mod “StiftenTribunen”. Målmand Mads Toppel spiller i øvrigt sin første europæiske kamp nogensinde. Iført sort tøj fra top til tå.

Massivt fremmøde på udebaneholdets tribune. Klart bedst opbakning fra den kant. Og så bruger de ild.

18.56: De to hold går på banen til “Eye of the tiger” – som sædvanligt. Stadion er langt fra fyldt.

18.52: Der spilles “OB op i top” på højtaleranlægget, og det hygger en hollandsk journalist sig over. Samtidigt tænder Twentes fans fyrværkeri på tribunen.

18.48: Er rykket uden for. Og her er koldt. Der er fin stemning på stadion, men de hollandske fans er lige nu i overtal. Fynboerne lader vente på sig, og lige nu ser det ikke ud til, at der kommer mere end 10.000 tilskuere til kampen.

18.23: Hygge i presserummet. Der fortælles anekdoter blandt journalisterne. Nicolai Wael er et af emnerne.

OB har produceret en lille kampfolder til Europa League-kampen. Den supplerer et større magasin, der er tilgengængeligt gennem hele efteråret.

18.15: Startopstillinger på plads.
OB: Toppel – Ruud, Møller, Reginiussen, Mendy – Johansson, Djemba-Djemba, Chris Sørensen, Bashkim – Andreasen – Utaka.
Twente: Nikolay Mihylov, Peter Wisgerhof, Douglas, Roberto Rosales, Dwight Tiendalli, Wout Brama, Luuk de Jong, Denny Landzaat, Emir Bajrami, Marc Janko, Ola John

18.10: Mens vi venter på kampen:
Læs min optakt til kampen: http://wp.me/peQpM-aK
Eller se lidt video fra Odense City: http://wp.me/peQpM-aO

18.05: Ankommet til stadion i Odense. Det bliver spændende.

2 thoughts on “Live: OB – Twente 1-4: Suveræne hollændere

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s