Uafgjort ER en katastrofe

Morten Olsen har udtalt, at uafgjort ikke vil være en katastrofe mod Norge. Det er jeg uenig i.

En sejr over Norge er det tætteste man kommer på et ufravigeligt krav, hvis Danmark skal med til EM i Polen/Ukraine næste år. Javist, Danmark har en kamp i baghånden og kan overhale Norge på andenplads selv uden en sejr i aften, men det ændrer ikke på, at tre point vil give Olsen og kompagni gode kort på hånden.

Så uafgjort kan ikke rigtig bruges til noget, for uden sejr er Norge stadig favorit til andenpladsen i gruppen efter Portugal, mens Danmark vil være pisket til fuldt udbytte i de resterende kampe.

Christian Eriksen og de andre
Og hvordan ser de danske chancer så ud mod Norge? Med en målmand uden spilletid, en højreback uden klub og en angriber uden selvindsigt ser det på papiret ikke for godt ud, men jeg tror alligevel på dansk sejr i aften.

Argumenterne er som følger: Daniel Agger er i noget, der ligner sit livs form, William Kvist får fuld spilletid i Bundesligaen, og så har vi Christian Eriksen. Alene sidstnævnte giver håb om en sejr, for med den eminente boldomgang og blik for spillet, kan han få en stor rolle i aften. Og nordmændene vil få svært ved at tage bolden fra ham.

Så det skal nok gå. I en fyldt Parken har Danmark gode muligheder for sejr. Alt andet vil være tæt på det katastrofale.

One thought on “Uafgjort ER en katastrofe

  1. Jeg vil give dig ret med hensyn til at uafgjort ikke er godt nok, men samtidig mene at Morten Olsen smider sådan en kommentar, for aftage noget pres på hans egne spillere.

    Jeg tror selv på at Danmark vinder. Vi er Parken, mange af spillerne er i rigtig god form i forhold til sidste opgør, med undtagelse af dem du også nævner.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s