Lad ikke forventningens glæde være størst

Så er det i aften, at den største fodboldkamp på fynsk grund til dato bliver spillet. På Fyn har man bagt op til kampen med masser af hype, store artikler i lokalavisen og bannere i byen.

Forventningens glæde er stor, og spørgsmålet er, om det overstiger selve glæden ved kampen. Det kan hurtigt blive en kold spand vand i hovedet på det fynske folk, hvis Villarreal kommer foran eller blæser de lokale helte ud af banen i løbet af opgøret.

Klasseforskel over to kampe
Og det bliver en svær kamp for OB. Villarreal er et klassemandskab, og det kan godt give panderynker at se på en kamp i kampen mellem Giuseppe Rossi og Daniel Høegh. Eller hvad med Chris Sørensen hurtighed eller mangel på samme? Bernard Mendy bliver svær at undvære, og hvad med Peter Utaka? Er han skadet eller er det en del af det maskespil, der altid omgiver disse kampe?

Men der er selvfølgelig også muligheder for OB. For et år siden tog FCK et point fra selveste Barcelona, og selvom både tiden og stedet er anderledes i aften, så kan OB med nogle af de samme midler skabe et resultat.

Små sensationer og store drømme
Under alle omstændigheder skal man næppe forvente en fynsk sensation over to kampe. Det kan godt blive uafgjort i aften, men mon ikke Villarreal sætter trumf på i returkampen? Det vil kun tiden vise, men lige nu er forventningens glæde så stor, at den overskygger det hele.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s