Håb for fremtiden

Nedtællingen til årets store fodboldbegivenhed på dansk grund er i fuld gang. Om få dage begynder U/21-EM, og mandag aften forberedte Danmark sig med en testkamp mod Tyrkiet.

Det blev til en overbevisende sejr på hele 4-0 til danskerne, og det kan der ikke sige noget negativt om. Fremragende af de danske ungersvende, intet mindre.

Smuk kunst på billigt lærred
Så gør det ikke så meget, at der var tale om smuk kunst på et billigt lærred. Den tyrkiske modstander var svag, så baggrunden var billig, men danskerne fik tanket noget selvtillid, og det giver gode løfter frem mod turneringsstart på lørdag.

Særligt positivt var det at se Nicki Bille i en meget udfordrende, aggressiv og målsøgende rolle, ligesom Nicolai Jørgensen også viste gode takter på kanten. Ja, faktisk blev der sat rigtig mange fødder rigtigt i Vejle mandag aften.

Succes kan give succes
Så det ser fornuftigt ud for Danmark, og med en på papiret overkommelig gruppe med Schweiz, Hviderusland og Island, bør der være mulighed for avancement og dermed succes på de jyske baner i juni.

Og sådan en succes skal man ikke underkende, for det kan give fodboldglæden og nationalstoltheden omkring landsholdet et tiltrængt løft. Desuden er der mange af de unge spillere, der forhåbentligt gør entre på A-landsholdet inden længe, og hvad kan det så ikke blive til?

Fremtiden er lys. Både på den korte og lange bane.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s