Hvor blev han af?

Det må være dejligt at score et mål i forårspremieren. Dog må det være bittert at holdet alligevel taber.

Og så må det være ekstra surt, at man ikke kommer på banen for sit hold tidligst en måneds tid efter.

Jeg skriver om Bashkim Kadrii, OB’s 19-årige offensivspiller, der scorede fynboernes første mål i foråret – mod Horsens – og siden har kigget på fra bænken. Hvor er han blevet af?

Forfra med selvtilliden
Det synes mærkværdigt. Ikke at en scoring automatisk giver genvalg til startopstillingen, men han har fået nul minutter siden, og det må da suge det meste af den selvtillid ud, som Kadrii netop fik ved at score sit første mål i stribet.

I stedet har man valgt det sikre på kanterne, men i mine øjne mangler OB netop noget af det uventede og spændende, som Kadrii kan bidrage med.

Nu venter en landskamppause, så næste opgør er i Aalborg den 2. april. Til den tid er der næsten gået en måned siden første kamp, og så er det vel nærmest som at starte forfra for den unge mand, der er mindst lige så lovende som meget hypede – også her på siden -Rasmus Falk.

Ind med de unge
Bashkim Kadrii kan endda spille både på kanterne, på den offensive midtbane eller helt fremme, men han er stort set kun blevet afprøvet på venstrekanten. Det kunne være spændende med et eksperiment med ham på toppen – hvor han jo har bombet for B93 før.

Man må bare håbe, at Kadrii – og de andre unge – får masser af spilletid her i foråret. De kommer med noget friskhed, som har manglet i forårets første kampe. Fire point i tre kampe er ikke nok. Men det er en anden historie.

PS: Man kan læse en stor artikel om Bashkim Kadrii under Artikler her på siden.

One thought on “Hvor blev han af?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s