Et lille stykke fodboldparadis

Butikkens vartegn: En scooter fyldt med fodboldklistermærker.

Som nævnt i et tidligere indlæg var jeg i juli måned på ferie i Europa, hvor jeg måtte undvære fodbold. Og så alligevel. Jeg havde således nogle fine fodboldoplevelser i byerne, jeg besøgte, og dem vil jeg dele ud af i løbet af den kommende tid.

Min ferie sluttede i Amsterdam, hvor jeg nær kanalerne i byens centrum stødte på et lille stykke fodboldparadis. Jeg husker faktisk ikke, hvad butikken hed, men indholdet var fantastisk.

Vi snakker klassiske fodboldtrøje, tasker der er syet af fodboldtrøjer, såkaldt ‘moderne’ fodboldtrøjer og ikke mindst masser af billig fodboldlitteratur. Og så var der en bar. I det hele taget flot indrettet og et sted, der bare oste af kærlighed til fodbold.

Man kan nemt købe sig fattig derinde, og har man ikke plads nok i rygsækken, kan man finde mange af produkterne på http://www.copafootball.com.

For mig var det kærlighed ved første blik, og jeg vil anbefale alle at kigge forbi butikken i Amsterdam, hvis man kommer forbi en dag.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s