Storhed må ikke blive til fald

Villarreal. Av.

Det bliver en svær opgave for OB, når der står afgørende Champions League-kvalifikation på plakaten de kommende par uger. Med hymne og det hele.

Villarreal er et storhold, som fynboerne har svært ved at hamle op med i næsten alle spillets facetter. Det vender vi tilbage til.

Fodboldfeber på Fyn?
Hvad værre er, så klinger Villarreal ikke nær så sexet som Arsenal eller Bayern München, og undertegnede sidder med en decideret tvivl på, om Odense Stadion (og det hedder det i CL-sammenhæng) kan fyldes til lejligheden.

OB har brug for en kogende hjemmebane, for Villarreal er skræmmende og har potentialet til at køre fynboerne fuldstændig rundt. OB har dog en lille chance på fysikken.

Dels starter den spanske liga først i slutningen af august, og dels råder OB over et mandskab med rutinerede og stærke kræfter, der kan tage fat, når det gælder. Her er OB på en god dag et internationalt mandskab.

Fokus på andedammen
Så det bliver spændende, om OB kan skabe endnu en sensation. Jeg tvivler dog, og i første omgang er det vigtigt for striberne at holde fokus på de hjemlige breddegrader.

Søndag venter Brøndby, og hvis den kamp tabes på grund af manglende koncentration, så har OB fået en Superligastart, der sagtens kan betegnes som “på det jævne”.

Der venter en forrygende august måned på Fyn, og det gælder om at holde balancen mellem dansk og europæisk succes. Ellers bliver øjeblikkets triumf en enlig svale, og sejrssangene bliver afløst af smædekvæd. Det er ingen interesseret i.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s