Hvad skal det ikke blive til?

Onsdag aften kom der definitivt sølvstænk i det fynske hår. OB sikrede sig andenpladsen i Superligaen med en flot sejr på 3-0 over FC København.

Fynboerne spillede årets bedste kamp og viste for første gang noget af det gode spil, som publikum har savnet. Der har således været massiv kritik af spillestilen fra både medier og især fans, der har klaget over usammenhængende spil, en sløjoffensiv og et hold uden spillelyst.

Blandt forårets bedste på trods
Men man skal huske på, at OB i vinterpausen skiftede markant ud på holdet samtidigt med at en ny trænerstab er kommet til. Man skal huske på, at OB har døjet med skader og karantæner i massivt omfang: Chris Sørensen og Atle Roar Håland har været ude næsten hele foråret, mens Kalilou Traoré og Eric Djemba-Djemba har siddet uden for med karantæne mange gange. Det er en del spillet, fair nok.

På trods af det, har OB før sidste spillerunde hentet næstflest point og lukket færrrest mål ind i foråret, hvor kun to hold har scoret flere mål. Så selvom folket har klaget sin nød, har OB på papiret leveret.

Kønt har det ikke været, og spillet har til tider været krampagtigt og underligt nervøst. Men som træner Henrik Clausen sagde til Fyens Stiftstidende for nylig: Hvad skal det ikke blive til, når vi begynder at spille godt?

Hævet niveau i næste sæson
Det bliver spændende at følge OB i næste sæson. Der er varslet indkøb i sommerpausen, og vi kan forvente os heftig aktivitet på Fyn. Der er talt om forstærkninger i hver kæde, og Clausen ønsker sig to spillere på hver position. Hertil kommer, at de unge folk som Daniel Høegh, Rasmus Falk og Bashkim Kadrii formentlig udvikler sig yderligere efter den megen spilletid i foråret.

Alt dette bør hæve niveauet yderligere i OB, og hvad skal det så ikke blive til?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s