Kun sejre gør alle tilfredse

Det er svært at gøre alle tilfredse. Det kan man tale med om i OB. I årevis har fansene sukket efter unge, fynske spillere på holdet, og det er nærmest ophøjet til sandhed, at det er svært for unge at slå igennem hos OB’s Old Boys.

Skærtorsdag stillede OB så op med fire spillere under 21 år i startopstillingen. Tre af dem er fynboer. Javist, mange skader blandt de etablerede havde skabt pladsen, men alligevel er det vel det, som publikum har sukket efter.

Det resulterede så i et nederlag – ironisk nok på to mål af OB-drengen Matti Lund, der har tatoveret Odenses byvåben på sit lår – og så er fanden løs i laksegade. Der er i visse fankredse ikke grænser for, hvor skidt det pludselig står til.

Skulle man have købt mere ind?
Men man må regne med et udfald som dette, når der er frafald blandt de etablerede og højtlønnede kræfter.

Skulle man så have købt mere ind ved vinterpausen, hvor seks-syv spillere forlod klubben? Nej, for så ville man være tilbage ved det med, at der ikke er plads til de unge spillere.

Tålmodighed er en dyd
Men ungdommen kræver tålmodighed. Så selvom der nok skal komme nye folk ind til sommer, så må man med fynske briller håbe, at der stadig bliver plads til de lokale ungersvende.

I sidste ende er det dog i princippet ligegyldigt, hvem der spiller, hvor gamle de er eller hvor de er fra.

Kun sejre gør publikum rigtig tilfredse, og havde OB blevet danske mestre med en flok 33-årige nordmænd, så var der nok blevet jublet alligevel.

3 thoughts on “Kun sejre gør alle tilfredse

  1. Velkommen til moderne fodbold! Det er blevet en stor underholdningsindustri, hvor kun sejr tæller, og det har smittet af på den moderne fanskare. Stolte traditioner, lokale og loyale spillere, passionerede fans og fair billetpriser, som tilgodeser folket, er fortid! I dag er fodbold en forretning, hvor urimelige tv-aftaler, som på ingen måder tilgodeser live-oplevelsen en fodboldkamp burde være, dyre sponsorater, hvor klubberne sætter alt til salg, og jagten for at tømme fansenes lommer med sindssyge billet-priser, uhørte øl-priser og nye fodboldtrøjer til en hver given lejlighed er blevet helt normalt…

  2. Sikke en smøre, hr. Møller! Det med billetpriser og så videre er en hel anden diskussion, men jeg vil stadig mene, at hvis et hold vinder tilstrækkeligt mange fodboldkampe, så skal folket nok komme på stadion.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s